Diari Més

Municipal

Reus licita els contractes per a la construcció de dos nous centres cívics

Es construiran un al barri Niloga i l'altre al Mare Molas

Imatge d'arxiu del Centre Cívic del Carme.

centre cívic reus, Centre Cívic del CarmeOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus ha publicat aquest dimecres la licitació del contracte per a la redacció dels projectes bàsics de dos nous centres cívics. Concretament, el Gregal al barri Niloga i el Garbí al Mare Molas. Les obres tenenun pressupost de 50.000 euros, però està dividit en dos lots de 25.000 euros cadascun.

El Centre Cívic Gregal s’ubicarà en un edifici municipal del carrer de Castellvell 1-3, una nau que forma part del conjunt inclòs en el Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic, Historicoartístic i Natural de Reus. La zona d’influència de l’equipament serà la delimitada pel barri Niloga, l’avinguda de Sant Jordi i el Mercat Central. Donarà servei a una població aproximada de 12.800 persones.

El Centre Cívic Garbí, serà un equipament de nova planta i se situarà dins al perímetre comprès entre els carrers de Ricard Artiga i Esplugas, Pare Manyanet i Sor Lluïsa Estivill, dins l’actual parc del Doctor Claudi Tricaz Arnillas. Donarà servei a una població aproximada de 12.000 habitants.

tracking