Diari Més

Joan Masdéu repasarà les millors cançons de Whiskyn's a Reus

Passarà pel Teatre Bartrina l'1 de febrer

El reusenc pujarà a l'escenari del Bartrina.

Joan Masdéu repasarà les millors cançons de Whiskyn's a ReusJoan Masdéu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Masdéu presentarà el proper 1 de febrerLa Flor del Panical, Whiskyn's 25al Teatre Bartrina de Reus. En aquestes revisen les millors cançons del grup per celebrar que fa 25 anys va treure el seu primer treball. El nou repertori compta ambnousarranjaments i col·laboracions de luxe comRoger Mas, Gerard Quintana, The New Raemon o Beth Rodergas.La publicació del disc dona el tret de sortida a una gira de concerts a Catalunya.

Masdéu està acompanyat del músic i guitarrista Oest de Franc amb quihan tornat a enregistrar lescançons sota la producció artística de Santos & Fluren (Blind records).

Joan Masdéu va liderar Whiskyn’s durant tota la trajectòria de la banda, una de les més emblemàtiques de l’escena musical catalana, entre els anys noranta i la primera dècada dels dos mil.El grup va publicar nou discos d’estudi, va fer més de set cents concerts en directe (incloent-hi una gira de quinze dies per l’Uruguai i l’Argentina el 2006) i va rebre diferents premis i distincions durant la seva carrera.La banda es va acomiadar dels escenaris el setembre de 2009 amb un multitudinari concert a Reus.

tracking