Diari Més

Policial

Dues persones detingudes i deu identificades en un operatiu d'inspecció de locals de Reus

Dilluns es van realitzar controls en un establiment del carrer de Modest Gené i en un del Sant Antoni Maria Claret

mossos d'esquadra

mossos d'esquadraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones han estat detingudes aquest dilluns en un operatiu conjunt de la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i la Policía Nacional d'inspecció de locals a Reus.El control s’ha realitzat en un establiment de restauració situat al carrer de Modest Gené.

Els Mossos d’Esquadra han identificat a deu persones, i n’han detingut una per un presumpte delicte de receptació; mentre que la Policía Nacional ha detingut una persona i n’ha citat a dues més a comparèixer a comissaria, en relació a la Llei d’Estrangeria. La Guàrdia Urbana ha aixecat també diverses actes en relació a infraccions administratives del local.

Posteriorment, el dispositiu s’ha traslladat al carrer de Sant Antoni Maria Claret, on s’ha inspeccionat un local, els Mossos d’Esquadra han identificat a tres persones i la Policía Nacional ha citat a comissaria una persona en relació a la llei d’estrangeria.

Aquests operatius de seguretat ciutadana, civisme i inspecció de locals permeten verificar la situació administrativa i les condicions d’aquesta tipologia de comerços, alguns d’ells motiu de queixes veïnals.

tracking