Diari Més

Dansa

La dansa marca l'inici de la nova programació del Teatre Fortuny

Es podrà veure El Trencanous i El llac dels cignes, de Txaikovskide, a càrrec del Ballet Clàssic de Sant Petersburg

Imatge d'arxiu d'El Trencanous.

La dansa marca l'inici de la nova programació del Teatre FortunyCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos espectacles de dansa marquen l'inici de la programació que ha preparat el Consorci del Teatre Fortuny per a aquest nou trimestre que comença aquesta setmana i que s'allargarà fins al mes de juny. En concret, aquest dimarts dia 28 de gener, a les 21:00 h, es podrà veure El Trencanous, de Txaikovski, a càrrec del Ballet Clàssic de Sant Petersburg d'Anreu Batalov, i dimecres 29 de gener, a la mateixa hora, el torn d'El llac dels cignes, de Txaikovski, a càrrec del mateix ballet.Per a més informació es pot consultar la web del teatre www.teatrefortuny.cat.

El Trencanous

Aquesta és l'obra més nadalenca del ballet clàssic universal. El mag Drosselmeyer, a la festa de Nadal, fa possible que els somnis de Masha s'acompleixin: les joguines adquireixen vida, el Trencanous es converteix en un bell príncep i junts, després d'entrontar-se als malvats ratolins, viatgen per les terres nevades al palau màgic. Es tracta d'una producció de Tatiana Solovieva, amb coreografia d'Andrey Batalov. Dura 2 hores amb entreacte i els preus de les entrades oscil·len entre els 30€ i els 22€.

El llac dels cignes

La segona producció de ballet clàssic que es podrà veure aquesta setmana al Teatre Fortuny és El llac dels cignes, de Txaikovski, a càrrec del Ballet Clàssic de Sant Petersburg, digit per Andrey Batalov, el qual en aquesta ocasió ha fet una adaptació de la coreografia de Lev Ivanov i Marius Petipa. El llac dels cignes és una història que transcorre entre l'amor i la màgia, l'eterna lluita del bé i del mal. És l'obra per excel·lència del ballet clàssic universal i expressió màxima de l'escola russa de dansa, dues característiques que es fusionen maravellosament en aquest ballet que visita la capital del Baix Camp. La durada de l'espectacle és de 2 hores i 10 minuts, amb entreacte, i les entrades oscil·len entre els 30€ i els 22 €.

tracking