Diari Més

Comerç

El primer dia de rebaixes presenta poques vendes pels botiguers de Reus

Els comerciants coincideixen que l’any passat va haver-hi més volum de clientela i que ha estat un primer dia prou fluix

L'aparador de la tenda Intimissimi amb descomptes de fins al 50%.

El primer dia de rebaixes presenta poques vendes pels botiguers de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les rebaixes d’hivern començaven ahir a Reus i gran part dels aparadors de les botigues ho anunciaven oferint atractius descomptes amb cartells vistosos. No obstant això, les vendes, segons la majoria de botiguers, no han estat tan elevades com s’esperava. Raquel Domine, botiguera de Luzmariel, explicava que «no hem notat gaire aquest primer dia, ha sigut molt fluixet. L’any passat aquestes dates van ser prou bones, però enguany costa arrencar una mica». Domine considerava que «com més fred fa, la gent més s’anima a comprar, depèn molt del temps». Joana Lita, dependenta de Misako, coincidia en la davallada de les vendes en comparació a les passades rebaixes d’hivern, tot i que admetia que sí que havien notat aquest inici, ja que «un dia normal a aquestes hores potser portaríem uns 400 euros, però avui en portem 1000 euros», assegurava ahir.

D’altra banda, la clienta Toni Baiget aprofitava el primer dia de rebaixes perquè «després no trobo la meva talla» comentava, i valorava que «he trobat llocs que feien descomptes de fins al 50%, però d’altres només el 20%, que ho trobo bastant fluix, hi ha de tot, però s’ha de buscar». Teresa Maria és una altra clienta que aprofitava ahir per donar una ullada entre les botigues. Explicava que «tinc pensat mirar-me pantalons i algun jersei» i afegia que «hagués pogut comprar-m’ho abans, però com tampoc em corre pressa, he preferit esperar-me a avui». Les germanes Fina Fort i Maria Rosa Fort havien sortit ahir a canviar un parell de regals. La Maria Rosa explicava que «si veig alguna cosa interessant, la compraré, però serà un caprici perquè realment no necessito res». La seva germana es trobava en la mateixa situació, i apuntava que «algunes botigues ja fa temps que tenen descomptes, jo ja vaig aprofitar per comprar-me aquest abric rebaixat la setmana passada».

tracking