Diari Més

Medi Ambient

La Guàrdia Urbana de Reus recull una serp a l'avinguda del Carrilet

El rèptil circulava per la vorera el cap de setmana del 28 i 29 de desembre

L'animal, després de ser dipositat en una capsa.

serp, ReusGuàrdia Urbana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de setmana del 28 i 29 de desembre, agents de la Guàrdia Urbana de Reus van localitzar una serp a la via pública. La serp es trobava al terra, en una de les voreres de l’avinguda del Carrilet, una zona cèntrica del municipi. La policia local va recollir el rèptil viu, fent servir inicialment una capsa per tal de retirar-lo del carrer, tal com informava el mateix cos a través de les xarxes socials.

Aquest no ha estat el primer cop que la Guàrdia Urbana realitza serveis per animals poc freqüents en l’àmbit urbà. Al gener del 2019, agents van detectar un porc senglar entre les avingudes de Sant Bernat Calbó i de President Macià, i a la zona verda del carrer de l’Escultor Rocamora, creuant la via i amb el consegüent perill per als conductors i els vianants. Gràcies als avisos del veïnat i a través d’una recerca, la policia va poder localitzar-lo dins el recinte de l’aparcament per a camions del carrer de Pintor Fuster. Després de notificar-ho al CECAT, va fer l’acompanyament i senyalització de l’animal fins que va tornar a l’entorn rural pel camí de la Pedra Estela.

Més tard, a l’agost, la Urbana va respondre a una alerta ciutadana que avisava de dos ponis circulant per la via pública entre el carrer de Sol i Ortega i l’avinguda de Mas Abelló. Els animals travessaven la calçada sense cap persona responsable. Un agent de la Unitat de Muntada amb formació eqüestre va dirigir les tasques per retirar els animals i assegurar-los fins que van arribar els operaris de la protectora d’animals.

tracking