Diari Més

MasteChef Junior

Albert, el jove tarragoní concursant a MasterChef, expulsat del concurs amb bronca del jurat inclosa

El concursant castellvellenc va ser expulsat del concurs infantil després de la tercera prova

Albert I

Albert, el jove tarragoní concursant a MasterChef, expulsat del concurs amb bronca del jurat inclosaTVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert, el jove tarragoní concursant a Master Chef, no es va lluir tot el que li hagués agradat en la tercera gala deMasterChefJúnior, la qual cosa li va suposar l'expulsió. I és que, gràcies a la seva forma de ser, el jove castellvellenc es va guanyar l'afecte del públic i dels jutges, però no tot val en eltalentde La 1, tal com li va advertir aquest divendres Jordi Cruz.

El xef i el català van tenir una bona relació en la versió infantil del concurs, on van compartir bromes i gestos d'afecte. Però la confiança té un límit i el jutge va voler recordar-l'hi a l'aspirant en la prova per equips, on Albert ja es va mostrar molt relaxat i despistat.

«Albert, això sembla un menjar medieval», li va recriminar Cruz al petit, que s'estava menjant una cuixa de pollastre: «Ja està bé. Estàs agafant la meva confiança i t'estàs passant. Ara mateix estem totstreballant i tu estàs cuixa de pollastre va, cuixa de pollastre ve», va continuar retraient-li. «Jo ric amb tu i et faig les bromes que tu vulguis, però tot té un límit i tu ja l'has passat», li va advertir finalment el de Manresa, que li va exigir a Albert que es posés «acurrar».

L'Albert va acceptar la reprimenda i va intentar ajudar els seus companys a reprendre el vol, imposant-se als seus contrincants malgrat la seva mala organització. Després del resultat, el petit va donar la seva opinió sobre les paraules de Cruz: «No em va agradar molt, però sempre hi ha renyines. Encara que la veritat és que tenia raó».

El català es va convertir aquest divendres en el nou expulsat junt amb els seus companys Lucas i Vega, que no van aconseguir superar la tercera prova. Albert va assegurar que el programa li va permetre ampliar horitzons en la seva passió i va marxar amb actitud positiva i esperances de tornar: «Jo marxo, però ja em veureu en la repesca i en la final», va prometre.

tracking