Diari Més

Solidaritat

El Club Lyons de Reus reparteix joguines pels nens i nenes del Centre Pastoral d'Acollida al Pres i al Necessitat

El Centre Pastoral atèn a famílies necessitades, la majoria familiars vinculats a persones que estan empresonades o que ho han estat

A l'esquerra Pepe Garcia del Club Lyons i a la dreta Manolo Masagosa del centre d'acollida

El Club Lyons de Reus reparteix joguines pels nens i nenes del Centre Pastoral d'Acollida al Pres i al NecessitatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Lyons de Reus ha fet lliurament aquest matí d’un lot de joguines pels nens i nenes del Centre Pastoral d’Acollida al Pres i al Necessitat adscrit a Càritas Interparroquial de Reus.

Pepe Garcia, president i Xavi Hevia, membre de la junta, del Club Lyons Reus, respectivament, han fet el lliurament a un dels representants del Centre d’Acollida, que dirigeix Pilar Carreras Mas des de fa més de 40 anys.

El Centre Pastoral atèn a famílies necessitades, la majoria de les quals són familiars vinculats a persones que estan empresonades, o bé, que ho han estat. Per això, acudeix cada quinzena a la presó de Tarragona, on realitza acompanyament a reclusos d’en Mas d’Enric.

Amb aquesta acció d’avui el Club Lyons se solidaritza amb els nens/es perquè tinguin una joguina durant aquestes festes tant entranyables. La col·laboració entre el Centre d’Acollida al Pres i el Necessitat i el Club Lyons es remunta a fa més de 4 anys i es base en la participació dels Lyons en l’activitat d’inclusió social que porta a terme el centre amb els més marginats de la societat.Al lliurament de joguines també hi ha assistit Josep M. Virgili, tresorer del Club Lyons Reus.

tracking