Diari Més

Policial

Enxampats quan s'enfilaven al balcó per una canonada per robar en un habitatge a Reus

Durant l’escorcoll se’ls va localitzar tres tornavisos, una clau anglesa i diverses joies

Imatge de recurs d'una detenció dels Mossos d'Esquadra.

Un home detingut a Calafell acusat de robatori a un restaurantMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 22 anys, de nacionalitat marroquí i veí de Reus i un menor veí de Salou, van ser detinguts els passat dimarts com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili.

Al voltant de les 03:20 hores de la matinada del mateix dia agents de paisà, que efectuaven tasques de prevenció de robatoris, van observar com dos homes s’enfilaven al balcó d’un edifici, ubicat al carrer Josep Anselm Clavé, a través de la canonada exterior.

En identificar-se com a policies, ambdós van intentar fugir però finalment van ser detinguts. Durant l’escorcoll se’ls va localitzar tres tornavisos, una clau anglesa i diverses joies, motiu pel qual se’ls va detenir.

El menor va quedar amb llibertat el mateix dia amb l’obligació de presentar-se davant el jutge quan sigui requerit, mentre que el segon detingut, també ha quedat en llibertat aquest matí després de passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus, amb l’obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerit.

tracking