Diari Més

Obituari

Reus dona l'últim adéu a la mare de Sergi Roberto, Maria Rosa Carnicer

Centenars de reusencs van assistir al funeral entre els quals també hi havia directius del Barça

Sergi Roberto en el funeral de la seva mare ahir a la tarda.

Reus dona l'últim adéu a la mare de Sergi Roberto, Maria Rosa CarnicerGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus va acomiadar ahir per última vegada a Rosa Maria Carnicer, la mare de Sergi Roberto, futbolista del FC Barcelona. El funeral va tenir lloc a la Parròquia de Crist Rei a la capital del Baix Camp i va reunir a centenars de reusencs que van voler mostrar el seu suport a la família.

Carnicer va morir dissabte després de lluitar contra l’Esclerosis Lateral Amiotròfica (ELA), una malaltia neurodegenerativa progressiva que afecta les neurones motores del cervell i la medul·la espinal. Des que van diagnosticar-li aquesta malaltia, Sergi Roberto va implicar-se en la lluita contra l’ELA amb diversos missatges i accions, desitjant trobar una cursa en un futur.

Pel que fa a la cerimònia, celebrada ahir a les 16 h., entre els centenars d’assistents hi van ser presents el representant del reusenc, Josep Maria Orobitg, els directius del Barça, Silvio Elías i Josep Pont i el metge del club blaugrana Ramon Canal. No van assistir els seus companys d’equip perquè justament ahir, a les 18 h. tenien el primer entrenament després de les vacances de Nadal. Tot i això, alguns d’ells sí que van anar a Reus dissabte, per veure a Sergi Roberto al tanatori i donar el seu condol com també ho va fer el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.

A més, Sergi Roberto també va rebre l’escalf del club blaugrana amb un comunicat en el qual expressaven el seu condol i tot el seu suport per la pèrdua de la seva mare, i també van enviar corones de flors per acomiadar a Carnicer.

tracking