Diari Més

Successos

Els Mossos investiguen un apunyalament que es va produir el dia de Nadal

Un home va ingressar al Sant Joan en estat greu

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra investiguen un apunyalament que s’hauria produït a primera hora del matí del 25 de desembre a Reus. La policia autonòmica va rebre un avís per part de l’Hospital Sant Joan, a les instal·lacions del qual va ingressar la persona ferida. L’home presentava ferides d’arma blanca i va haver de rebre atenció per part dels especialistes del centre sanitari. Segons detallen fonts del Sant Joan, la víctima de l’apunyalament va ingressar a l’Hospital en estat greu. L’incident hauria tingut lloc en el transcurs d’una festa privada en un recinte. Mossos no ha donat més detalls de l’apunyalament.

Segon episodi en pocs dies

Es tracta del segon apunyalament a la ciutat en poc més d’un mes. El passat 13 de novembre, un home de 36 anys i de nacionalitat dominicana va ser detingut a Reus com autor d’un atac que es va produir la matinada del dia 11. En aquella ocasió, l’home hauria iniciat una discussió amb una altra persona al davant d’un local d’oci al carrer Amargura de la capital del Baix Camp.

La baralla entre els dos implicats hauria continuat posteriorment al carrer Ample, on el detingut va treure un ganivet i va agredir a l’altra persona perforant-li al pulmó. Segons van indicar els Mossos d’Esquadra llavors, la víctima de 28 anys va ingressar a l’Hospital Sant Joan de Reus sense que perillés la seva vida. Tant autor com víctima eren veïns de Reus.

La policia autonòmica va detenir el dia 13 de novembre a l’autor dels fets per un delicte de temptativa d’homicidi. Segons indicaven veïns de la zona no és el primer cop que passen episodis d’aquest tipus al carrer Amargura.

tracking