Diari Més

Societat

Un estudiant de Reus guanya el primer premi de Treballs de Recerca de Geologia i Ciències de la Terra

L’estudi ha estat tutoritzat pel professor Albert Pujol

Carles López Rofes recollint el premi.

Un estudiant de Reus guanya el primer premi de Treballs de Recerca de Geologia i Ciències de la TerraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El treball de recerca de Carles López Rofes Itinerari geològic de la muntanya d’Escornalbou i dels voltants ha estat guardonat amb el primer premi de la 13a edició del Premi de Treballs de Recerca de Geologia i Ciències de la Terra, que anualment convoca el Col·legi de Geòlegs de Catalunya. El lliurament s’ha fet en el transcurs del tradicional sopar de Nadal del Col·legi. L’estudi ha estat tutoritzat pel professor Albert Pujol.

El treball d’en Carles, que actualment estudia Enginyeria Forestal a la Universitat de Lleida, permet conèixer els minerals, les roques, les antigues mines, la història geològica i la feina dels picapedrers que envolten l’emblemàtica muntanya on trobem el castell-monestir d’Escornalbou. I tot amb una pretensió didàctica per poder seguir els itineraris sense coneixements previs de geologia.

L’Institut té una llarga tradició en premis del Col·legi de Geòlegs ja que és la sisena vegada que es guanyen: Miquel Àngel Xifré (2007), Clara Ferran (2009), Damià Benet (2011), Anna Olivé (2012) i Sabí Peris (2013) en són els anteriors.

tracking