Diari Més

Loteria

Cauen 36.000 euros d'un cinquè premi amb cinc dècims a Reus i un a Cambrils

Aymerich, propietari de l’Estel de Cambrils, se n’alegra quan guanyen els que més necessiten

El propietari de l'administració cambrilenca, Alex Aymerich, amb el número premiat.

Reus i Cambrils reparteixen un cinquè premi de la loteriaGerard Cañellas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Administració l’Estel de Cambrils ha repartit un sol dècim del segon cinquè premi, el 06.293, dotat amb 60.000 euros cada sèrie, és a dir, 6.000 euros per dècim.

El propietàri del negoci, Àlex Aymerich, ha reconegut que estava esmorzant a Ca La Montse de Bonavista quan li han trucar de la Delegació de Loteria de Tarragona per informar-lo que havia repartit un cinquè premi del sorteig de Nadal: «El diumenge és el meu dia de festa i sempre intento desconnectar, no estic gaire atent al telèfon. He agafat la trucada de la delegació per casualitat i m’han dit això, que l’hem venut aquí».

Aymerich ha assegurat que la Loteria de Nadal dona molta publicitat «perquè és un dia que tothom està atent, com no passa un dissabte qualsevol». El propietari de l’Estel no podia amagar els nervis i la felicitat d’haver repartit 6.000 euros a un dels seus clients: «Jo sempre que dono premis estic content, tant de bo en pogués donar cada dia. La nostra il·lusió és donar premis», ha dit el propietari. Aymerich, que té molt clar que en un negoci com el seu el més important és «el tracte amb el públic», ha dit que «a tothom li fan falta els diners, però sempre hi ha gent que ho necessita més. Quan aquesta gent guanya te n’alegres molt per ells i fa molta il·lusió». I de la il·lusió de la gent viu el seu negoci, per això l’Àlex espera que la venda dels dècims augmenti pel sorteig del dia de Reis, amb el qual espera tornar a repartir algun premi.

Aymerich és lleidatà però fa 19 anys que es va quedar a viure a Cambrils, on venia a estiuejar. Fa el mateix temps que regenta l’administració cambrilenca, i en els últims 4 anys ha repartit 3 premis: un quart premi de la loteria de Nadal el 2015 de 200.000 euros en 10 dècims; sis mesos després, un dissabte del juny de 2016, 300.000 euros; i, finalment, el d'aquest diumenge.

El mateix premi a Reus

L’Administració de l’avinguda La Salle de Reus ha repartit 30.000 euros en 5 dècims també de la sèrie del segon cinquè premi.

Imatge de l'administració de Reus que ha repartit el cinquè premi.

Reus i Cambrils reparteixen un cinquè premi de la loteriaOlívia Molet

tracking