Diari Més

Solidaritat

La Salle Reus recaptarà diners per la Fundació PROIDE durant l'encesa solidària

L'acte se celebrarà aquest dijous a les 17.30 hores a la plaça de les Peixateries Velles

Encesa solidària de La Salle Reus

Encesa solidària de La Salle ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça de les Peixateries Velles de Reus acollirà un any més l'encesa solidària que realitza el col·legi La Salle per recaptar diners per alguna entitat. En aquest cas, l'acte tindrà lloc aquest dijous 17 de desembre a les 17.30 hores i els fons recaptats es destinaran a la Fundació PROIDE,l’obra socioeducativa que els Germans de La Salle porten al Perú.

L'esdeveniment solidari abans es feia al pati de l'escola però l'any passat ja va canviar d'ubicació cap a un lloc més emblemàtic de Reus.

L'activitat porta com a lema Nadal, la llum que surt de cor i el seu objectiu és encendre uns 3.000 llantions que es podran adrquirir a la mateixa plaça per un euro.Paral·lelament, els alumnes de Primària de l’escola amenitzaran l’acte amb una cantada de nadales.

La Fundació PROIDE ésuna ONG que va néixer l’any 1992 de les escoles La Salle de Catalunya com a expressió i compromís en favor de la justícia i la dignitat dels pobles oprimits. Els seus objectius són bàsicament la presa de consciència de les accions al Nord i el suport a la implementació de projectes de desenvolupament al Sud.

tracking