Diari Més

Laboral

Aprovades les bases per a la selecció de l'Inspector de la Guàrdia Urbana de Reus

Les sol·licituds es podran presentar fins al 31 de juliol

Imagen de la Guardia Urbana de Reus.

Guàrdia Urbana de ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus ha publicat aquest dimecres, 18 de desembre les bases específiques de la la plaça d’Inspector/a de la Guàrdia Urbana de Reus, que està inclosa en l’oferta pública d’ocupació de l’any 2016. Les sol·licituds es podran presentar a través de la seu electrònicao presencialment fins al 31 de juliol.

El sistema de selecció serà per concurs oposició lliure. Per optar a la plaça s'ha de ser funcionari de carrera, escala d’administració especial i grup de titulació A, subgrup A2.

Entre els requisits hi ha tenir la ciutadania espanyola i no patir cap malaltia ni impediment físic o psíquic que impossibiliti dur a terme les funcions del càrrec. Caldisposar d’un títol de grau universitari, o bé títol d'enginyer/a tècnic/a o bé d'arquitecte tècnic/a o bé estar en possessió d'una diplomatura o haver superat els tres primers cursos complets d'una llicenciatura, o bé haver superat un primer cicle i haver realitzat en conjunt 180 crèdits d'una licenciatura. Tenir el carnet B i A, el certificat C1 de llengua catalana i no estar condemnat per cap delicte.

Els candidats hauran de presentar un projecte de gestió d'una àrea de la Guàrdia Urbana, el qual s'haurà de defensar davant un tribunal. També hauran de superar un exercici teòrico-pràctic; una prova de coneixements de llengua catalana, proves psicotècniques i mèdiques. Hi haurà una entrevista personal i s'haurà de superar el Curs bàsic de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a més del període de pràctiques que durarà 12 mesos. Consulta les bases completes AQUÍ.

tracking