Diari Més

Policial

Un detingut i més de cinquanta identificats a una operació policial en un local d'oci al carrer Amargura de Reus

L'operatiu ha estat conjunt de la Guàrdia urbana, la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra

Imatge de la intervenció realitzada pels tres cossos policials la matinada de diumenge.

Un detingut i més de cinquanta identificats a una operació policial en un local d'oci al carrer Amargura de ReusGuàrdia Urbana de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A les cinc de la matinada d'aquest diumenge s'ha donat per tancada una operació policial conjunta de Guàrdia Urbana de Reus, Policia Nacional i Mossos a un local d'oci al carrer de l'Amargura de la capital del Baix Camp.

L'operatiu s'ha tancat amb un detingut i més de cinquanta identificacions, que han comportat l'oberta de diverses actes administratives i per reclams judicials.

L'operació es va iniciar al voltant de les set de la tarda, amb agents de la policia catalana de la unitat d'investigació controlant la zona on després, al voltant de la una de la matinada, es va engegar el gruix de l'operatiu. En aquesta actuació hi van intervenir agents de seguretat ciutadana i dels ARRO dels Mossos d'Esquadra, agents de la Guàrdia Urbana i agents de la unitat d'estrangeria deCNP.

Arran les identificacions es van aixecar 4 actes per tinença i consum de drogues, 2 actes per manca de respecte i desobediència als agents, 1 acta per possessió d'una arma prohibida i es van resoldre dues citacions judicials pendents i un esbrinament de domicili, també per una causa judicial. ElCNPva aixecar una acta per un cas d'incompliment de la llei d'estrangeria.

Pel que fa al detingut, aquest es va localitzar pels voltants del local i en el moment de la detenció se li van intervenir 6 embolcalls de cocaïna i 900 euros en bitllets de diferent format.

tracking