Diari Més

L'Administració de La Pastoreta augura xifres de venda de loteria superiors a les de 2018

Tenen una plataforma  per poder adquirir els números de manera 'online '

El propietari, Òscar Bausà, a l'interior de la coneguda administració reusenca.

administració loteries, La Pastoreta, Reus, Òscar BausàCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Administració de la Pastoreta porta 30 anys repartint sort. Especialment, en aquestes dates, la gent no falta a la tradició i s’apropen a l’Administració més coneguda de la ciutat. La il·lusió de ser agraciats amb un dels premis de la loteria de Nadal o del Niño fa que la gent formi cues davant de l’administració.

«Creiem que aquest serà un bon any, notem que s’ha recuperat la il·lusió i creiem que serà una bona campanya» explica el propietari de l’Administració, Òscar Bausà. Aquestes bones expectatives, es confirmaran quan tinguin el retorn de les moltes participacions que han fet per escoles, entitats esportives i socials que busquen un fi benèfic. Així, la Pastoreta a més de buscar repartir la sort entre el màxim nombre de persones, ajuda als fins socials de les entitats que confien en ells per poder fer una captació de fons que els ajudi en els seus projectes.

La Pastoreta va néixer de la mà dels pares de l’Òscar Bausà. En particular, de la seva mare Encarnació que va estar al capdavant de l’Administració durant molts anys. «Era un negoci molt familiar i de proximitat que aportava molta confiança als clients» explica Bausà. Però aquesta administració ha sabut adaptar-se als temps actuals i a més d’aprofitar les eines del màrqueting per crear marca han vist l’oportunitat de vendre loteria a través de la seva potent plataforma. Els números per posar en joc la sort poden adquirir-se de manera online, sense desplaçaments i a sobre incloent aspectes tan positius com evitar que es perdi la butlleta de paper.

En aquests 30 anys d’història, l’Administració de la Pastoreta ha repartit importants premis. L’any 2011 va repartir el cinquè premi de la Loteria de Nadal amb 1,8 milions d’euros. El gener de 2008 va ser el segon premi de El Niño amb 23 milions d’euros i el 2009, el quart premi de Nadal amb 35 milions. Per aquest any, l’equip de la Pastoreta somia amb repartir un premi important però sobretot que estigui repartit entre molta gent, «que l’alegria sigui molt compartida» apunta Bausà.

Consulta on va caurela sort de la Grossa de Nadal l'any passat AQUÍ

La voluntat és donar servei als clients és el valor prioritari per aquesta administració. En aquest sentit, Bausà apunta que «venem loteria fins a l’últim moment, i si s’acaba, jo mateix venc els que tinc reservats per mi, perquè el més important és la nostra vocació de servei».

tracking