Diari Més

Societat

Tres escoles de Reus reconegudes com a centres referents en Educació en Drets d'Infància

UNICEF ha escollit l'escola General Prim, la Montsant i la Rosa Sensat

Imatge de la façana de l'Escola General Prim de Reus.

Escola General Prim ReusGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escola General Prim, l’escola Montsant i l’escola Rosa Sensat de Reus han estat reconegudes per UNICEF Comitè de Catalunya com a centres referents en Educació en Drets d’Infància i Ciutadania Global. Enguany, també s’ha atorgat aquest reconeixement a tres escoles més de Catalunya: la Petit Món-Felisa Bastida de Castelldefels i les escoles Baldiri i Reixac, i Guinardó de Barcelona.

En total són 10 els centres educatius a Catalunya i 109 a tot l’estat espanyol que compten amb aquest reconeixement que s’emmarca dins de la col·laboració d’UNICEF Comitè de Catalunya amb el Departament d’Educació de la Generalitat.

La iniciativa té com a finalitat impulsar i reconèixer l’esforç d’aquests centres educatius per dur a terme projectes de ciutadania global a llarg termini i incentivar-los en la millora permanent i la innovació en l’Educació en Drets.

Reus acollirà aquest dimecres dia 11 de desembre, a les 18 hores al Casal de la Dona, l’acte de lliurament del reconeixement als sis nous centres educatius referents en Educació en Drets d’Infància i Ciutadania Global de Catalunya.

tracking