Diari Més

Successos

L'ancià de 93 anys desaparegut a Reus s'hauria desplaçat amb tren fins a València

Els Mossos cancel·len el seu dispositiu als voltants de l'Hospital Sant Joan, d'on va desaparèixer, i traslladen la informació a la resta de cossos de seguretat estatals

Antonio va marxar ahir de l'hospital.

Antonio, 93 anys, desaparegut, ancià, reusMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han desactivat el dispositiu de cerca a Reus per localitzar a Antonio, un ancià de 93 anys que va desaparèixer ahir de l'Hospital Sant Joan. Segons ha confirmat la policia autonòmica a Diari Més, l'home hauria agafat un tren en direcció València. Per aquest motiu, han traslladat tota la informació a la resta de cossos de seguretat estatals.

Antonio viu en una residència de gent gran però es trobava ingressat a l'Hospital Sant Joan. Ahir per la tarda, va marxar del centre mèdic, per la qual cosa s'ha iniciat un dispositiu de cerca per la zona.En el moment de la desaparició, Antonio portava uns pantalons de pana de color marró i una jaqueta blau marí. L'ancià pateix algun tipus de demència.

La família va presentar una denúncia ahir sobre la seva desaparició i avui s'ha inciat un dispositiu de cerca on hi han participat diverses patrulles i l'helicòpter dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana, voluntaris de Protecció Civil i els Bombers de la Generalitat.

Passades les dues de la tarda, el dispositiu de Reus s'ha cancel·lat com a conseqüència de les noves informacions obtingudes. Segons han explicat els Mossos, una persona hauria ajudat a Antonio a agafar un tren en direcció València. Per aquest motiu s'amplia el radi de cerca fora de Catalunya i s'ha traslladat la informació a Guàrdia Civil i Policia Nacional.

Dos agents buscant a l'ancià.

Mossos d'Esquadra, reus, desaparegutOlívia Molet

tracking