Diari Més

Veïnal

La FAVR registra unes 2.000 signatures contra la pujada dels impostos a l'Ajuntament

El seu president Marcos Massó creu que l'augment «s'havia de fer de forma més suau»

Imatge de la façana de l'Ajuntament de Reus.

façana Ajuntament de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR) ha lliurataquest dijous al matí 2.025 signatures al registre de l'Ajuntament en contra la pujada d’impostos del govern municipal. La mesura de recaptació es va aprovar al ple del passat25 d’octubre i contempla una pujada del9,7%.

En la recollida de signatures han participatuna trentena d'entitats que formen part de la FAVR». El seu president Marcos Massó ha explicat que ja no seguiran recollint més signatures «perquè la gent ja ha tingut temps durant uns 10-15 dies». Amb aquesta acció de protesta, «esperem que l'Ajuntament sigui conscient del nostre desacord».

Massó ha assegurat que «sabem que la pujada d'impostos s'havia de forma més suau». Des de la FAVR han passat la pilota a l'equip de govern, tot i que veu molt difícil que aquest faci un pas enrere.

Les2.025firmes s’afegeixen a les 1.250 que ja va entrar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), la setmana passada, el president de l’Associació de Veïns I de Maig, Eduardo Navas.

Ala plataforma digital Change.org s'ha iniciat una inciativa en el mateix sentit que a les 15 horesacumula1.292signatures online de l’objectiu de 1.500 que s’ha fixat.

tracking