Diari Més

Sanitat

L'Associació Amics de l'Hospital de Reus participa al Dia Internacional del Voluntariat

L’acompanyament va adreçat especialment als malalts que es troben en situació de falta de suport familiar o social

Imatge de la taula informativa

L'Associació Amics de l'Hospital de Reus participa al Dia Internacional del VoluntariatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, l’Associació Amics de l’Hospital de Reus ha instal·lat una taula informativa a la rambla del centre. L’associació és una entitat sense ànim de lucre que s’ha creat recentment amb la voluntat d’implementar activitats centrades en l’acompanyament i suport afectiu als pacients que ho necessiten durant la seva estada hospitalària.

L’acompanyament es fa de forma coordinada amb el personal sanitari i va adreçat especialment als malalts que es troben en situació de falta de suport familiar o social, tant si estan ingressats com si són atesos en règim ambulatori.

L’Associació Amics de l’Hospital de Reus disposa d’un punt d’atenció al públic a la planta -1 de l’Hospital (color lila) i l’horari és:

El 17 de desembre de 1985, l'Assemblea General de Nacions Unides va instaurar cada 5 de desembre com el Dia Internacional del Voluntariat per a reconèixer el compromís de les persones que, de forma desinteressada, decideixen dedicar una part del seu temps a ajudar a altres persones que ho necessiten.

tracking