Diari Més

Societat

El reusenc Buenafuente: «He vist passar la meva vida per davant, com una pel·lícula»

El presentador ha tornat a la feina després de sotmetre's a una operació d'esquena que l'ha mantingut dues setmanes lluny dels platós

Imatge de Buenafuente en el seu retorn a la feina

El reusenc Buenafuente: «He vist passar la meva vida per davant, com una pel·lícula»Late Motiv

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa uns dies el reusenc AndreuBuenafuenteparlava sobre la seva salut a través de les seves xarxes socials. Després de sotmetre's a una operació d'esquena, el presentador anunciava que ja ho tenia tot a lloc i que estava llest per tornar a la feina.

Així doncs, amb la seva alegria i positivitat característiques,Buenafuentetornava a la feina el passat dilluns i, per fer broma, feia servir un doble que entrava al plató de 'LateMotiv' fent salts i piruetes. «Estic com sempre. Després de presentar els Goya em vaig apuntar alCircodel Sol», afirmava.

Tot i aquest inicidistès, el presentador explicava durant el seumonòleginicial: «M'hasotmèsa una operació petita d'esquena, deien que era poca cosa, però ho he passat malament. De veritat, he vist passar la pel·lícula de la meva vidaper davant,peròcom que treballo a Movistar, moltes imatges eren de pagament».

Finalment,Buenafuente, aprofitava el moment peragrairel treball dels seus companys durant la seva baixa i bromejava: «Encara es pregunten perquè he tornat... això se n'anava a la merda, havia de tornar ni que fos amb crosses».

MÉS INFORMACIÓ

El reusenc Andreu Buenafuente parla sobre la seva salut després d'operar-se

tracking