Diari Més

Municipal

El PAM de Reus s'obre a la ciutadania en la primera audiència pública

Els assistents van poder plantejar preguntes sobre les 560 propostes

Montserrat Flores i Noemí Llauradó ahir al Casal de les Dones

Montserrat Flores, Noemí Llauradó, Casal Dones, Reus, PAMOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per primer cop a Reus, ahir es va convocar a la ciutadania a participar en una audiència pública per debatre a l’entorn del Pla d’Acció Municipal 2019-2023. La finalitat és que la ciutadania sigui partícip de les accions a prioritzar en el mandat, així com escoltar i respondre dubtes o suggerències. Aquest acte destaca pel nou mecanisme d’involucració amb els ciutadans, a qui se’ls convida a votar quins objectius del PAM creuen més rellevants. La convocatòria va ser a la sala d’actes del Casal de les Dones i va estar presidida per la vicealcaldessa Noemí Llauradó i la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores.

Als assistents en primer lloc se’ls va presentar el contingut del PAM, on la vicealcaldessa va fer un repàs dels diferents objectius del mandat, que es divideixen en quatre eixos; progrés social, espai urbà, desenvolupament econòmic i gestió, organització i planificació. Llauradó va voler fer èmfasis que l’objectiu és complir totes les propostes presentades, però que d’aquesta forma s’aconsegueix «aprofundir en aquesta cultura democràtica i així permetre «que es tinguin en compte totes les diversitats que hi ha a la ciutat».

Les votacions es poden fer de forma online, mitjançant un enllaç, o presencial a les urnes situades a la regidoria de participació i als centres cívics.

Només poden votar els que estiguin empadronats a Reus i per cada eix es pot escollir un màxim de 5 propostes del full de ruta.

tracking