Diari Més

Comerç

Més de 600 comerços de 24 carrers de Reus participen en l'enllumenat nadalenc

S’estrenen la plaça de la Sang i el carrer Vidal i Barraquer i el pressupost total serà de 92.793 euros

Llums de Nadal que guarneixen el Carrer Monterols

Llums de Nadal reus, monterolsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les llums de Nadal que des del passat divendres 29 de novembre guarneixen la ciutat, creixen en qualitat i quantitat. Això es deu al fet que més de 600 establiments comercials de 24 carrers diferents han participat en la campanya Reus és Nadal. Aquesta està coordinada per l’Agència Reus Promoció, que com ja va avançar el Diari Més, enguany ha augmentat la subvenció del cost total del lloguer dels llums dels carrers, passant d’un 30% a un 50%.

Una altra novetat d’aquesta campanya és la incorporació de la plaça de la Sang i el carrer Vidal i Barraquer, que per primer cop gaudiran de la il·luminació nadalenca.

Enguany s’ha volgut també enriquir les entrades de la ciutat amb diversos elements nadalencs per donar una imatge de benvinguda als compradors i visitants que arribin de fora. D’aquesta manera s’incorpora il·luminació a les entrades des de Misericòrdia, carretera de Falset, plaça de les Oques, avinguda de Sant Jordi, carretera de Tarragona, carretera de Riudoms i de Montblanc.

Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat, ha destacat la involucració del consistori en un model sostenible, apostant per una il·luminació amb llums led, de baix consum.

Els Caps de carrer també han tingut un paper important en la campanya, ja que han sigut els encarregats de motivar positivament als comerços per una major adhesió a la proposta lluminosa. L’import total destinat a la il·luminació dels carrers és de 92.793 euros. Un pressupost prou alt respecte a l’any passat, que es va xifrar en 60.000 euros.

El paper del cap de carrer

Montserrat Caelles va voler remarcar ahir la labor dels establiments i l’esforç dut a terme en la campanya, assenyalant que «una part molt important que fa que puguem lluir d’aquests carrers plens d’enllumenat és la part del comerç de la nostra ciutat, els nostres establiments» i que «no tothom hi participa, per tant és molt important la tasca que fa el cap de carrer».

Com a reconeixement als establiments participants, l’Agència Reus Promoció lliura un adhesiu distintiu així com una sèrie de vals descompte i invitacions per obsequiar als seus clients.

tracking