Diari Més

Societat

Els alumnes del Col·legi d'Educació Especial Alba exposen dibuixos al Sant Joan de Reus

La mostra l'han fet en motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

La regidora Montserrat Vilella ha visitat l'exposició acompanyada per un grup de pares, alumnes i professors de l'escola Alba.

exposició, sant joan reus, hospital, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, Col·legi Públic d'Educació Especial AlbaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La rambla de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull aquesta setmana una exposició amb una quarantena de dibuixos realitzats per alumnes del Col·legi Públic d’Educació Especial Alba de Reus en motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.El CPEE Alba és una escola de la Diputació de Tarragona on es formen infants i joves amb necessitats educatives especials del Baix Camp i el Priorat per tal que puguin dur a terme una vida plena i el més independent possible.

El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, instaurat per les Nacions Unides el 1992, té com a objectiu promoure els drets i el benestar de les persones amb discapacitat en tots els àmbits de la societat, així com conscienciar sobre la seva situació en tots els aspectes de la vida.

La regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella ha visitat l’exposició acompanyada per un grup de pares, alumnes i professors de l’escola Alba.

tracking