Diari Més

Els Mercats de Reus repartiran 14.000 euros en xecs de compra durant el Nadal

A més a més, ampliaran els seus horaris d'apertura per facilitar les compres

El Mercat Central i el del Carrilet obriran

mercats reus, nadalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mercats de Reus han preparat la campanya de Nadal amb els clients com a protagonistes. L’objectiu és promoure la compra i agrair la fidelitat dels clients al llarg de tot l’any que acudeixen als Marxants, al Mercat Central i alCarrilet. Durant les festes nadalenques, repartiran14.000 euros en xecs de compra, a més de molts altres obsequis i sortejos.

Els clients podran bescanviar els tiquets de compra de les parades per butlletes rasca-rasca que ofereixen una llarga llista de premis. A més dels 14.000 euros també es regalaran200 pernils, 1.500 bosses de compra reutilitzables, 8 lots d’estris de cuina, 3 lots de productes dels Marxants de Reus, 3 televisors i 3.000 calendaris amb receptes de carmanyola.

Els Marxants repartiran les butlletes del 2 desembre al 4 de gener,tots els dilluns i dissabtes laborables. Per aconseguir els regals, cal adreçar-se al punt d'informació de la campanya, instal·lat un any més davant de l'escola Prat de la Riba cada dia que hi ha mercat.

Al Mercat del Carrilet i al Central, la campanya de Nadal comença el 7 de desembre i acabarà el 4 de gener. En aquest últim, per participar cal adreçar-se al punt d'informació del mercat amb els tiquets de compra. Apartir de 6 euros es lliurarà una butlleta rasca-rasca.

Més hores oberts

Com cada any, els mercats amplien els horaris quan s'acosta Nadal i Cap d'Any per fer més fàcil les compres. El Mercat Central i el Carrilet obriran el 5 de i 23 de desembre matí i tarda; i els dies 24, 30 i 31 de desembre de 7.30 a 15 hores.

tracking