Diari Més

Comença el tancament del raval de Santa Anna al trànsit de vehicles

La prova pilot s’estrena avui de les 11 a les 21h. i el pas es farà per Doctor Robert i l’Amargura

S'ha instal·lat senyalització per avisar de la zona per a vianants.

raval Santa Anna, reusGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tancament del Raval de Santa Anna a la circulació de vehicles s'aplicarà per primer cop avui, de les 11 a les 21 h., en forma de la prova pilot que l'Ajuntament tira endavant en paral·lel a la licitació del projecte definitiu de reserva d'aquest tram exclusivament per a vianants.

En els darrers dies, la Brigada Municipal ha desdoblat el vial del carrer Salvador Espriu per tal de permetre l'entrada al pàrquing del Simonet i ha reubicat contenidors, espai de càrrega i descàrrega i aparcament de motocicletes de la mateixa zona. També ha instal·lat un nou conjunt semafòric a l'encreuament entre el carrer Llovera, el de l'Amargura i la plaça de la Llibertat, el tercer amb què compta ara el tomb de ravals. Aquest dijous ja es va col·locar igualment la senyalització que indica que el raval de Santa Anna serà zona de vianants puntualment, ubicada a l'entrada a la plaça de la Sang des de la Riera Miró. El pas dels vehicles dels residents, serveis i logística fins a l'interior del Tomb de Ravals es permetrà a través del carrer Santa Anna. Igualment s'instal·laran dues noves pilones al carrer d'En Vilar i a la plaça de la Farinera, i es variarà el sentit de la circulació pel carrer de Casals. La prova pilot de tancament al trànsit de vehicles del raval Santa Anna s'allargarà fins el 29 de febrer, es farà en divendres, dissabtes, vigílies de festius i festius d'obertura a través de pilones extraïbles i funcionarà d'11 a 21 h. Abastarà el tram entre la plaça Catalunya i la plaça Prim, i obligarà a redirigir la circulació pels carrers de Doctor Robert, de la Selva del Camp i de l'Amargura.

La gran encesa de l'enllumenat

La campanya Reus és Nadal també dóna avui el seu tret de sortida amb l'encesa de llum. Enguany, el Nadal a Reus s'allargarà durant 39 dies i posa el focus en els espectacles de carrer i el vincle de la ciutat amb el circ. Té un pressupost de 280.000 euros. Una de les estrelles és l'osset lluminós i interactiu de quatre metres d'alçada que llueix ja instal·lat a la plaça de la Llibertat des de fa alguns dies. L'encesa es farà des del Mercadal a partir de les 18.30 h. i a través d'un espectacle de producció pròpia que seurà a taula quatre esbojarrats personatges per compartir un típic àpat festiu. Al Mercadal s'ha ubicat també un arbre de 14 metres.

tracking