Diari Més

Montserrat Caelles es posa al capdavant de la nova regidoria de Relacions Cíviques

Diverses regidories canvien de nomenclatura, mentre que la de Cultura es divideix en dues

Reunió Montserrat Caelles amb presidents d'associacions de veïns

Montserrat Caelles, Reus, reunió, associacions veïnals, Relacions Cíviques, regidoria, ajuntament reusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha signat aquesta setmana el decret per a la creació de la regidoria de Relacions Cíviques, que gestionarà la regidora Montserrat Caelles. Fins ara, les competències en matèria de relacions cíviques i relació amb les entitats associatives veïnals les tenia atribuïdes directament l’alcalde.

L’alcalde i la regidora s'han reunit aquesta setmana amb els presidents de totes les associacions de veïns de la ciutat per informar-los del traspàs de competències.

També s'ha modificat el nom de la regidoria de seguretat i convivència que passarà a denominar-se regidoria de l’Àrea de Seguretat, Convivència i Civisme. Mentre que la de cultura es dividirà endues regidories: Cultura iPolítica Lingüística; i la d’Educació.

Finalment, la regidoria de Projecció de Ciutat es denominarà Promoció de Ciutat, amb l’objectiu de fer visible l’estreta col·laboració de la regidoria amb l’Agència Reus Promoció.

tracking