Diari Més

Més de 1.300 infants participen a la Gran Nadala de Reus

Alumnes de 29 escoles han entonat 'El Noi de la Mare' a la plaça Mercadal

La Gran Nadala ha servit per donar la benvinguda a les festes nadalenques.

Gran Nadala Reus, nadal, plaça mercadal, escoles, nensCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al voltant de 1300 alumnes de primària i més de 100 mestres de prop d’una trentena d’escoles de Reus han participat aquest dijous 28 de novembre a la plaça del Mercadal a la cantada de La Gran Nadala. L'esdeveniment, que enguany ha arribat a la seva vuitena edició, està organitzat per Canal Reus TV amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus. L'acte multitudinari serveix per donar la benvinguda a les festes nadalenques.

Aquest any la nadala escollida ha estat El Noi de la Mare, la popular cançó nadalenca que, com cada any, ha tingut com a director musical el docent i músic Jordi Salvadó.

Les escoles participants en aquesta vuitena edició de la Gran Nadala han estat: Puigcerver, Maria Rosa Molas, Aura, Ciutat de Reus, Sant Bernat Calvó, Pi del Burgar, Rosa Sensat, La Salle, Rubió i Ors, Cèlia Artiga, Prat de la Riba, Maria Cortina, Sant Pau, La Vitxeta, La Presentació, Collège Français, Pare Manyanet, Els Ganxets, Sant Josep, Teresa Miquel, Mowgli, Arce, General Prim, Marià Fortuny, Isabel Besora, Eduard Toda, Misericòrdia, Montsant i Pompeu Fabra.

Inicide la campanya nadalenca

La plaça del Mercadal acollirà aquest divendres 29 de novembre, a partir de les 18.30 hores, l’espectacle inaugural de la campanya de Nadal. L’espectacle té com a fil conductor un àpat típic de nadal i com a protagonistes l’amfitrió i els seus convidats, una sèrie de personatges esbojarrats que comparteixen una estona junts amb les seves diferències i complicitats, nerviosos i il·lusionats per l’inici de les festes nadalenques. L’espectacle anirà a càrrec de la de la companyia Cíclicus, sota la direcció de Leandro Mendoza, responsable de l’organització del festival de circ Trapezi.

Seguidament, a les 19hores, es durà a terme la tradicional encesa de l’arbre de Nadal, ubicat al centre de la plaça, així com la il·luminació nadalenca dels carrers de la ciutat.

tracking