Diari Més

El bàsquet i el ball, eixos del nou Parc de Nadal de Reus

Enguany, s'ha optat per rebaixar els preus de les entrades a 3 euros

Presentació del Parc de Nadal de Reus.

Parc de Nadal de Reus, presentació, nensCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Parc de Nadal de Reus obrirà les portes de la 41ena edició el 27 de desembre al 4 de gener amb el bàsquet i el ball com a eixos temàtics. El Parc oferirà diverses activitats de lleure per als més petits durant les vacances nadalenques.

Els més de6.000 metres quadrats de laFira Reus acolliran més de 80 propostes, entre elles unaludoteca infantil, tallers i activitats esportives. Aquestes es complementaran amb actuacions i cercaviles. A l'exterior, d'altra banda, s'instal·larà una zona d’atraccions que, enguany, no tindran capcost afegit per als usuaris del Parc.

La temàtica d'aquesta edició s'ha escollit ja que Reus ha esdevingut aquest 2019 la Ciutat del Bàsquet Català. Per aquest motiu hi hauràunes pistes de bàsquet a l'exterior, obertes al joc de 3x3 i altres habilitats esportives.

Pel que fa al ball s'ha escollit amb motiu de l’any Roseta Mauri.Al teatre del Parc d'enguanyhi participaran la Coordinadora de Danses tradicionals de Reus i la Coordinadora de Dansa de Reus, que compaginaran tallers de les danses del seguici festiu i exhibicions dels grups petits. Durant els dies en que estarà obert el Parc hi hauran actuacions de les escoles Artis, Centre de Lectura i Escola Nuria Diez amb una amplia mostra de diferents modalitats artístiques.

Baixen els preus

L'Ajuntament de Reus ha decidit rebaixar el preu de l’entrada dels infants de 5 a 3 euros (IVA Inclòs) i la d’aplicar el mateix preu als acompanyants amb el doble objectiu d’incentivar la presència de més infants i la de garantir un efectiu control d'accés i d’aforament al parc. S'aplicarandescomptes a les famílies nombroses, monoparentals, persones amb discapacitat, els que disposin de Carnet Jove, de la Targeta Jove de Reus i titulars de la Targeta Daurada, amb un import de 2,50 euros (IVA inclòs). En cas d'adquirir 10 o més entrades el preu establert serà de 2,50 euros (IVA inclòs).

El Parc obrirà les portes el divendres 27 de desembre fins al dissabte 4 de gener, de 15 a 21 hores, excepte el 31 de desembre que tancarà a les 20 hores i l’1 de gener, que estarà tancat.

tracking