Diari Més

Societat

Escoltes Catalans celebra la 47a Assemblea General a Reus amb més de 600 participants

S’han aprovat els programes que definiran l’activitat d’aquest curs i s’han renovat 4 càrrecs de la Junta

Imatge de l'acte celebrat aquest cap de setmana.

Escoltes Catalans celebra la 47a Assemblea General a Reus amb més de 600 participantsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest cap de setmana Escoltes Catalans ha reunit a Reus més de 600 caps, educadors voluntaris, representants dels 43 agrupaments escoltes de l’Associació, en la celebració de la 47a Assemblea General.

L’AGO és la trobada més important de tot el calendari associatiu. El debat assembleari d’aquest cap de setmana marca les línies d’actuació d’Escoltes Catalans en els propers mesos ja que els compromissaris, educadors voluntaris de cada agrupament, han votat les memòries, propostes, pressupostos i programes per aquest curs.

Durant l’Assemblea a més, també s’ha renovat part dels càrrecs de la Junta, en concret la presidència, vicepresidència i els responsables de l’àmbiteconòmic i de relacions externes. L’AGO també ha donat llum verda a dues propostes en matèria econòmica. Per una banda l’Associació impulsarà l’economia social i solidària a través de la seva activitat. Per l’altra, es destinarà un euro de cada quota de sòcia a col·laborar en les despeses per a la defensa de les detingudes durant les protestes contra la sentència del procés.

Aquest cap de setmana l’Associació també ha donat la benvinguda a un nou agrupament escolta, l’AE del Roure, de Sant Genís dels Agudells, Barcelona. Amb aquest ja són 43 els agrupaments que formen Escoltes Catalans.

L’Agrupament Escolta La Mulassa, de Reus ha estat l’organitzador enguany de l’AGO que ha comptat amb la presència del conseller d’Educació de la Generalitat, Josep Bargalló, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, la directora general de Joventut, Laia Girós, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer i la ponència sobre participació juvenil a càrrec del periodista, historiador i doctor en Dret, Xavier Milian.

tracking