Diari Més

Cultura

Fins a 12 artistes de diferents indrets pinten els quadres elèctrics de Reus

El projecte ‘E.30.241.9010’ pren continuïtat lluny del centre de la ciutat

L'artista Gota de Abril i Òscar Subirats, amb un quadre.

quadres elèctrics, Reus, artistes, E.30.241.9010, llambordesGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fins a 12 creadors, aquest cop convidats i de fora de Reus, han escampat el seu art en 12 quadres elèctrics de la ciutat, més enllà del nucli, en el marc del programa Llambordes del 2019. Aquesta és la continuació del projecte E.30.241.9010 que es va realitzar l’any passat amb la intervenció de 25 artistes en 25 quadres d’enllumenat públic a diferents carrers. Amb la intenció de continuar el projecte i de donar-li un ressò a altres punts del municipi, enguany s’ha convidat 12 artistes de les Terres de l’Ebre, Lleida, Girona i Barcelona.

Enguany, els artistes podien utilitzar només els colors blau, vermell i blanc. Al llarg d’aquest 2019 ja s’han realitzat tres de les quatre accions previstes en el Llambordes 2019 que han estat, per un costat, la presentació del Catàleg d’Intervencions Artístiques al Carrer on es poden trobar totes les intervencions d’art de carrer que s’han realitzat durant els darrers anys i que es consulta al Geoportal del web municipal www.reus.cat. D’altra banda s’ha realitzat també la Street Gallery 2019 i, finalment, s’ha fet el Concurs de Pintades Horitzontal.

Amb aquesta extensió de l’E.30.241.9010, que agafa el seu nom a partir d’un dels codis de color amb què es convida els participants a realitzar les seves creacions a 12 punts de la ciutat s’acaba la intervenció als quadres elèctrics de Reus amb aquest format i aquests colors. El denominador comú de tots els espais a pintar és que es tracta de quadres d’electricitat en els quals només es poden utilitzar un tipus determinat de blau, vermell i blanc.

tracking