Diari Més

Mobilitat

Doble vial a Salvador Espriu per tancar el raval de Santa Anna

El desplegament del nou carril ja s’ha completat

Amb aquesta intervenció, l'Ajuntament pensa garantir l'accés de cotxes al pàrquing del Simonet.

Doble vial a Salvador Espriu per tancar el raval de Santa AnnaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els tràmits per activar la prova pilot de tancament del raval de Santa Anna al pas de vehicles ja estan en marxa i, ahir, Brigades Municipals va delimitar el vial de doble sentit entre el carrer Salvador Espriu i el de l’Amargura perquè es pugui seguir accedint al pàrquing Simonet. La mesura hauria de «garantir», tal com l’Ajuntament l’ha concebut en un inici, que l’entrada i sortida de cotxes i motos de l’aparcament continuï produint-se amb normalitat. La nova configuració ha obligat igualment a desplaçar els contenidors de la brossa que es localitzaven al lloc i a reubicar l’espai d’aparcament per a motos i el de càrrega i descàrrega.

Aquesta no és l’única modificació que s’aplicarà al trànsit per barrar el pas de cotxes i motos a la zona. El projecte vol mantenir igualment l’accés per a vehicles de residents, de serveis i de logística als carrers de l’interior del tomb de ravals. Això hauria d’aconseguir-se a través del carrer de Santa Anna. També s’instal·laran dues noves pilones al carrer d’en Vilar i a la plaça de la Farinera, i es canviarà el sentit de la circulació del carrer de Casals per reordenar la circulació a l’interior del tomb de ravals. Per últim, el projecte preveu la col·locació d’una nova regulació semafòrica per al trànsit de vianants i de vehicles ubicada a la confluència del carrer de l’Amargura, el carrer Llovera, la plaça de Pintor Fortuny i la plaça de la Llibertat.

La prova pilot es posarà en marxa del 29 de novembre al 29 de febrer, s’aplicarà en divendres, dissabtes, vigílies de festius i festius d’obertura a través de la col·locació de pilones extraïbles i funcionarà amb un horari concret entre les 11 i les 21 h. Abastarà el tram entre la plaça Catalunya i la plaça Prim, i obligarà a redirigir la circulació pels carrers de Doctor Robert, de la Selva del Camp i de l’Amargura.

tracking