Diari Més

Alimentació

Disset parades dels Mercats de Reus vendran els seus productes per Internet

Els paradistes han arribat a un acord amb Ulabox que oferirà els aliments a través d'una app i els repartirà a qualsevol punt del Camp

De moment,

ulabox, venda online, productes frescos, mercats, reus, carrilet, mercat centralCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les parades dels Mercats de Reus podran vendre els seus productes a través d'Internet a partir delprimer trimestre de 2020. Els paradistes han tancat un acord amb Ulabox, una plataforma que s'encarrega de la venda de productes frescos de forma online i que compta amb una forta presència al territori català.

A través d'una aplicació mòbil, els clients podran accedir als productes que ofereixen disset parades del Mercat Central i el Mercat del Carrilet.

Ulaboxgaranteix que els productes frescos de les parades dels mercats puguin arribar a qualsevol punt del Camp de Tarragona de forma immediata.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, afirma que «l’acord és una garantia d’èxit, d'un model que ja funciona a Barcelona i que ara s’adapta a Reus i al Camp de Tarragona». Per la seva banda, el ribetà Jaume Gomà, CEO i co-fundador d’Ulabox, assegura que aquest model de negoci reforçarà «el comerç local i de proximitat».

Ulabox és una empresa catalana amb una trajectòria de 9 anys i un índex de satisfacció entre els clients d’un 95%. El supermercat online combina els productes bàsics i de la llar de primeres marques amb els productes frescos, ecològics i de proximitat.

tracking