Diari Més

Política

Andreu Martín: «És lamentable que el govern de Reus vulgui fer negoci amb el Parc de Nadal»

El PSC es posiciona en contra de la decisió del govern de fer pagar entrada als acompanyants

El candidat del PSC en una roda de premsa

Andreu Martín serà l'alcaldable del PSC a ReusPSC Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSC ha votat en contra de la decisió presa al darrer consell d’administració de l’empresa Reus Esport i Lleure (Rellsa) de fer pagar entrada als pares i mares que acompanyin els seus fills al Parc de Nadal.

És la primera vegada que els acompanyants hauran de pagar per entrar al Parc i des del PSC s’interpreta com una pujada indirecta de les entrades ja que, si bé, les dels dels nens es reduiran dels 5 euros que costava en edicions anteriors a 3 euros, el fet que els adults hagin de pagar 3 euros, fa que al final, resulti més car, ja que si un nen va amb un acompanyant, l’anada al parc suposarà una despesa total de 6 euros i si hi va amb el pare i la mare, 9 euros. Amb l’agreujant que s’ha eliminat el límit d’edat dels nois i noies, que abans només pagaven fins als 14 anys.

Pel portaveu socialista Andreu Martín, «és lamentable que el govern municipal vulgui fer negoci amb el Parc de Nadal i amb les famílies, a qui ja se’ls ha augmentat la pressió fiscal amb la pujada d’impostos».

El PSC considera igual de lamentable l’argument que dóna el govern per justificar aquest augment basat en la necessitat de limitar l’accés per no superar la capacitat d’aforament del recinte on es fa fa el Parc de Nadal i que pagant entrada i mitjançant un lector es podrà saber en tot moment el nombre de visitants que hi han accedit. El portaveu assegura que «es pot fer el mateix control sense que l’entrada tingui cap cost. A qui volen enganyar?»

Martín conclou que aquest augment és una mostra més de la manca de sensibilitat del govern cap a la ciutadania i es pregunta «on són les polítiques socials d’esquerres d’ERC, que brillen per la seva absència des que formen part del govern municipal».

tracking