Diari Més

Sanitat

L'Hospital Sant Joan de Reus acull una campanya per difondre l'ús adequat dels antibiòtics

Amb el lema No, els antibiòtics no valen per tot, es vol recordar a la ciutadania que, mal utilitzats, comporten conseqüències negatives

Imatge de la campanya informativa a l'Hospital de Reus

L'Hospital Sant Joan de Reus acull una campanya per difondre l'ús adequat dels antibiòticsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vestíbul de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull aquests dies una taula informativa sobre l’ús adequat dels antibiòtics. Amb el lema No, els antibiòtics no valen per tot, es vol recordar a la ciutadania que són una excel·lent arma terapèutica, però que mal utilitzats comporten conseqüències negatives, tant per a la salut individual com per a la salut pública.

Una utilització inadequada facilita que els bacteris puguin desenvolupar resistències i, per tant, cal que tots assumim la nostra responsabilitat en el bon ús dels antibiòtics i així poder mantenir l'eficàcia dels tractaments.

La Comissió d’Infeccions de l'Hospital compta amb un equip PROA (programa d’optimització de l’ús dels antibiòtics), que treballa en l'optimització de la prescripció d'antibiòtics per millorar el pronòstic dels pacients que els necessiten, minimitzar els efectes adversos i controlar l'aparició de resistència.

tracking