Diari Més

Solidaritat

Els comerciants reusencs recaptaran fons pels afectats per la riuada del Francolí

Posaran a la venda productes solidaris, comptaran amb guardioles per aconseguir aportacions i participaran en un mercat al Mercadal

Les accions per recaptar fons pels damnificats per la llevantada es duran a terme del

fons, recaptació, comerciants, reus, aiguats, riuada, espluga francolí, montblancAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les diferents associacions de comerciants de la Reus, en col·laboració amb l’Ajuntament de Reus a través de la Regidoria d’Empesa i Ocupació, han preparat diverses accions solidàries per recollir fons per l’Espluga de Francolí i Montblanc, greument afectades per la llevantada del passat dia 22 d’octubre. Les activitats es duran a terme des del 19 al 29 de novembre.

Els comerciants que vulguin comptaran amb una guardiola solidària per poder recollir aportacions dels seus clients. A més a més, podran escollir un producte solidari del seu establiment i que una part sigui donada.

El dia 23 de novembre la plaça del Mercadal acollirà des de les 17 fins a les 20 hores un Mercat Solidari. Cada comerç que hi vulgui participar podrà aportar un producte o més d’un per vendre a un preu simbòlic. Els imports que es recaptin de la venda se sumaran també als fons recaptats.

La recaptació aconseguida serà lliurada a la plataforma Riuada Solidària al Francolí, una iniciativa que neix de la resposta ciutadana per ajudar econòmicament els damnificats per la riuada.

Les associacions i organitzacions que participen directament a la campanya solidària són la Unió de Botiguers de Reus, El Tomb de Reus, Comerç Solidari, el Passeig Comercial El Pallol, la Fira Centre Comercial, l’Eix Comercial Prim-Passeig i els Mercats de Reus.

tracking