Diari Més

Mobilitat

La prova pilot de bus gratuït cap a l'Hospital augmenta el nombre d'usuaris

Reus Transport ha decidit allargar-la dues setmanes més per promocionar l’ús del transport públic

Imatge d'arxiu d'un bus urbà de Reus de la línia 10.

Canvi d'ubicació de la parada de Reus Transport al barri NilogaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa municipal Reus Transport ha decidit allargar dues setmanes més la prova pilot per promocionar l’ús del transport públic pels trajectes a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Els bitllets permeten viatjar gratuïtament a les línies 20 i 60, que connecten la ciutat amb el centre sanitari.

El 15% del total d’usuaris de les dues línies que connecten amb l’Hospital ha fet servir els bitllets que permeten fer el trajecte de manera gratuïta. La promoció ha fet incrementar en un 4% el número de viatgers totals de les dues línies.

Amb aquesta campanya, Reus Transport ofereix transport gratuït amb el mateixa sistema de codis QR que ja s’ha fet servir en altres ocasions, com per exemple la setmana del transport públic gratuït entre els alumnes d’institut. Els bitllets que es reparteixen a l’Hospital incorporen un codi QR per agafar gratuïtament l’autobús, només cal passar el codi pel lector que hi ha disponible a cada vehicle. El bitllet només és vàlid per a la L20 i la L60, els bitllets també estan disponibles a l’App de Reus Transport.

tracking