Diari Més

Laboral

Crusvi arriba a un acord amb ESEM i es queda amb la plantilla per al seu escorxador de Reus

L'empresa de Riudoms tenia externalitzat el servei d’especejament de pollastres

L'empresa Crusvi es dedi

pollastres, crusvi, reus, riudomsCrusvi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Granja Crusvi i l'empresa ESEM han arribat aquest dijous a la tarda a un acord pera la internalització del servei d’especejament de pollastres que Granja Crusvi té a Reus. Gràcies a la mediaciódel Tribunal Laboral de Catalunya, essubrogarà els 61 treballadors que hi prestaven aquest servei a través d'ESEM i passaran a ser plantilla directa.

A principis d’any, Comissions Obreres va rebre un seguit de consultes de treballadors d’ESEM sobre l’aplicació del conveni i va començar a organitzar-se sindicalment a l’empresa. Es va aconseguir l’afiliació de bona part de la plantilla i la realització d’eleccions sindicals, en les quals CCOO va aconseguir tot el comitè d’empresa. En aquest període, s’han regulat una sèrie de qüestions que no s’estaven aplicant correctament, com ara l’antiguitat.

El sindicat ha valorat positivament l'acord, que asseguren «ha estat fruit del treball sindical que s’ha dut a terme per la millora de les condicions laborals dels treballadors».

Granja Crusvi és un grup alimentari que cobreix des de l’elaboració de l’alimentació per a les seves granges de pollastres, la posta d’ous i la cria de pollastres i la planta de processament.

tracking