Diari Més

Camp de Tarragona

Busquen voluntaris per provar un extracte que pot millorar l'envelliment de la pell

Eurecat, l'Hospital Sant Joan de Reus i la URV són els encarregats de l'estudi

La investigació se centra en homes i dones, majors de 35 anys i sense cap malaltia crònica.

Eurecat, urv, sant joan de reus, estudi, pell, vellesa, extracteCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unitat de Nutrició i Salut del centre tecnològic Eurecat, l'Hospital Sant Joan de Reus (Baix Camp) i la Universitat Rovira i Virgili (URV) busquen 60 voluntaris per provar si la ingesta diària d'un extracte natural ric en polifenols té efectes beneficiosos sobre l'envelliment de la pell.

La investigació se centra en homes i dones, majors de 35 anys i sense cap malaltia crònica, i l'estudi amb els voluntaris es durà a terme a les instal·lacions de la Unitat de Nutrició i Salut d'Eurecat, a Reus (Baix Camp).

Segons ha informat Eurecat, la investigació vol veure els efectes mitjançant un seguiment clínic del consum de l'extracte, que tindrà sis setmanes de durada i requerirà fer tres visites presencials, en què es controlarà la dieta, el consum del producte i es farà l'estudi de la pell i una analítica sanguínia dels voluntaris.

Per poder participar en l'estudi, els voluntaris hauran de fer una visita prèvia per comprovar que presenten o no els aspectes que indiquen un grau determinat d'envelliment de la pell que podria beneficiar-se del consum de l'extracte.

Els voluntaris han de ser no fumadors i no presentar malalties gastrointestinals cròniques, i tampoc poden participar dones embarassades o en període de lactància.

En cas de no complir aquests requisits, la Unitat de Nutrició i Salut d'Eurecat porta a terme altres estudis, per als quals també requereixen voluntaris, de manera que serien avisats per participar en d'altres investigacions.

tracking