Diari Més

Cultura

Arrenca el Reus Teatre Musical

Els dies 14, 15 i 16 de novembre Reus es convertirà en la capital del teatre musical de petit i mitjà format

Imatge de la presentació de la sisena edició de Reus Teatre Musical

Arrenca el Reus Teatre MusicalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bravium Teatre acull, un any més, els espectacles que integren l’RTM, un festival pioner, ja que és l’únic certamen on les companyies d’espectacles musicals de petit i mitjà format poden mostrar les seves creacions.

És ja la sisena edició del festival organitzat per Les Artistes Locals, que compta amb la coorganització del Departament de Cultura de la Generalitat i el patrocini de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Reus (a través de l'Institut Municipal Reus Cultura) i de la Fundació Privada Reddis.

L’RTM també torna a comptar amb la col·laboració de la ruta gastronòmica Ganxet Pinxo, i el públic tindrà l’oportunitat de gaudir d’una promoció especial: per només 10 euros es podrà veure un dels espectacles programats al festival i obtenir gratuïtament un ‘ganxet pinxo’, consistent en una tapa i una canya o un quinto de cervesa.

El descompte es pot abonar en un pack especial fins a exhaurir les unitats disponibles a la pàgina web d’Entradium (www.entradium.com). Amb el comprovant de compra cal anar a la Cambra de Comerç a on es regalarà un tiquet per fer un ‘ganxet pinxo’ en qualsevol dels establiments de Reus que participen en la ruta gastronòmica.

A més d’aquesta promoció i per tal d’apropar el teatre als més joves, els menors de 25 anys tenen dos euros de descompte per entrada, un descompte que també es fa extensiu a totes les persones que fan formació en escoles de música, dansa i interpretació.

Les entrades estan a la venda a Entradium.com. El preu d’entrada general és de 10 euros i 25 euros l’abonament per tot el festival.

La sisena edició de l'RTM comença el dijous 14 de novembre a les 20.30 h amb la representació d'Impro Side Story, un espectacle d’improvisació de la companyia Les Improvisables sense guió ni partitura, on res està assajat ni pactat. Ni els actors, ni el músic saben el que faran, cantaran o interpretaran. El públic serà l'autèntic guionista.

L'endemà, divendres 15 de novembre a les 20.30 h, serà el torn de #Fack15anys, del creador tarragoní Roger Benet. El musical situa el punt de partida en el mateix artista, que està ultimant els preparatius per a la posada en escena de l'obra que resumeix els seus 15 anys com a cantautor. Però la xerrada que manté amb el seu director, amb ell mateix i també amb el seu passat el porta per camins que no acabaran tenint el resultat que busca.

Finalment, el dissabte 16 de novembre, també a les 20:30 h, la companyia ThinkBig oferirà Plaers inFinnits, que narra la solitud d'una dona i el record sempre present del seu fill. Un viatge al passat, als somnis i desitjos projectats amb tot l'amor al fill estimat, amb la necessitat humana d'assumir la seva pèrdua, acomiadar-se'n i viure finalment en pau. A través d'un variat repertori del compositor William Finn, el públic anirà descobrint la història d'una mare i la peculiar relació que té amb el seu fill.

tracking