Diari Més

Societat

La Festa de l'Oli Nou de Reus acollirà una vintena de productors a la plaça de la Llibertat

Se celebrarà els dies 15 i 16 de novembre

Presentació de la nova edició de la Festa de l'Oli Nou.

La Festa de l'Oli Nou de Reus acollirà una vintena de productors a la plaça de la LlibertatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça de la Llibertat de Reus acolliràla presentació de la nova collita de l'oli amb la Festa de l’Oli Nou els propers 15 i 16 de novembre. La23a Fira de l'oli DOP Siurana és un certamen organitzat per l’Agència Reus Promoció de l’Ajuntament de Reus, el Consell Regulador de la DOP Siurana i la Unió Corporació Alimentària de Reus.

Durant la Fira els assistents podran tastar i comprar una vintena olis nous diferents de la denominació d’origen protegida Siurana.El Gremi de Forners de Reus i Baix Camp comptarà amb un estand propi en el que es pot trobar el pa de Mestral, elaborat amb oli DOP Siurana i ingredients de proximitat, i la tradicional coca de sucre.

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de la demarcació, les associacions comercials, el Mercat Central i el Mercat del Carrilet, el Gremi de Forners, els establiments hotelers, les biblioteques, i alguns restaurants també participaran en les activitats que s’organitzen durant tota la setmana, contribuint a que l’arribada de l’oli nou esdevingui tota una festa.

De l’11 al 17 de novembre, catorze restaurants de la ciutat oferiran en als seus clients una degustació d'oli nou DOP Siurana al principi dels àpats. Lesparades del Mercat Central i del Carrilet, per la seva banda, obsequiaran als seus clients amb butlletes pel sorteig de diferents premis d'oli Siurana, consistents en 5, 10, 15, 20 i un primer premi consistent en el «Teu pes en oli».

També s'han programat activitats dirigides al públic infantil i familiar: una actuació de titelles; un berenar de pa amb oli i xocolata; i diferents tallers.

tracking