Diari Més

Festiu

L'Ajuntament de Reus licita el muntatge de l'arbre de Nadal del Mercadal

El contracte té un pressupost de 18.137 euros

Una imatge d'arxiu de l'arbre de Nadal al Mercadal l'any passat.

L'Ajuntament de Reus licita el muntatge de l'arbre de Nadal del MercadalOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament ha tret a concurs el muntatge del tradicional arbre ornamental de Nadal que s’ubica cada any a la plaça del Mercadal. En concret, l’objecte és la contractació del subministrament, el manteniment, el muntatge i tot el desmuntatge d’aquest element.

El contracte té un pressupost de 18.137,90 euros amb IVA inclòs i abasta el subministrament, mitjançant lloguer, de l’arbre ornamental de Nadal i de tots els accessoris, la instal·lació del cablejat per a l’alimentació elèctrica i la realització dels corresponents contractes dels subministraments temporals i de tots els altres tràmits necessaris per a la seva completa instal·lació. L’encesa i tancament diaris per garantir el seu correcte funcionament, amb subjecció a l’horari d’encesa establert per l’Ajuntament. El manteniment des de la instal·lació fins a la seva desinstal·lació. La completa desinstal·lació i les condicions de muntatge, el manteniment, desmuntatge i la seguretat que aquestes han d’oferir per les persones i elements.

Les empreses que vulguin presentar-se a aquesta oferta tenen temps per fer-ho fins aquest dijous 7 de novembre. El contracte té una durada de dos mesos i l’arbre haurà d’estar completament instal·lat el dia 28 de novembre, el dia anterior a la data de l’encesa i inici de la campanya de Nadal. En concret, l’arbre haurà de tenir 10 metres d’alçada com a mínim.

Enguany, tal com va avançar el Diari Més, Reus Promoció subvencionarà el 50% del cost total del lloguer dels llums dels carrers i pagarà, també, el 100% del seu consum elèctric.

tracking