Diari Més

Vaga 18-O

Més de 300 persones tallen l'N-340 i l'AP-7 a l'Ampolla

Els antidisturbis s'enfronten als manifestants quan han intentat creuar el peatge

Agents dels Mossos bloquegen el grup de manifestants que intentaven accedir a l'autopista AP-7 a l'Ampolla pel peatge.

Ampolla, manifestants, enfrontament, AP-7, N-340, tall, Antidisturbis, protestaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 300 persones han tallat durant més de dos hores, primer l'N-340 i després l'AP-7, al terme municipal de l'Ampolla, al Baix Ebre. A les cinc de la tarda el grup de manifestants s'ha situat a la carretera nacional durant una mitja hora. Després s'han desplaçat fins a l'entrada a l'autopista AP-7. Al peatge diversos unitats d'antidisturbis i agents de seguretat ciutadana dels Mossos s'han enfrontat als manifestants quan han intentat creuar les barreres. El forcejament s'ha acabat amb retrets contra la policia catalana. Els concentrats han accedit finalment a l'AP-7 saltant les tanques a tocar del municipi. El tall s'ha allargat gairebé dues hores amb molts manifestants asseguts a l'autopista. Els Mossos han hagut de calmar els ànims d'un grup amb desenes de persones que s'han quedat atrapades.

Des de les 16.24 hores, l'N-420 a Marçà també es troba tallada per una mobilització al quilòmetre 838. La manifestació afecta els dos sentits de la marxa.

Durant la tarda també s'ha vist afectada la T-11 a Reus al punt quilomètric 3 en sentit Tarragona. La incidència ha començat poc minuts després de les tres de la tarda en motiu de la vaga general i en protesta de la sentència del Suprem. El tall ha acabat passades les sis de la tarda.

Aquest matí aquesta via juntament amb nou més del territori han patit talls per mobilitzacions. Un grup de persones han tallat la via a Reus al punt quilomètric 5 en sentit Falset. Cap a les 11.30h s'ha aixecat el tall i els manifestants s'han tornat a dirigir al centre de la ciutat.

Pla general dels manifestants dirigint-se al peatge de l'AP-7 a l'Ampolla per tallar l'autopista. Imatge del 18 d'octubre del 2019 (horitzontal)

AP-7, protesta, Ampolla, manifestants, tall, N-340, Antidisturbis, enfrontamentACN

Pla general del cordó dels Mossos davant del peatge de l'AP-7 a l'Ampolla davant dels manifestants que intentaven accedir-hi per tallar-la. Imatge del 18 d'octubre del 2019 (horitzontal)

Antidisturbis, manifestants, enfrontament, Ampolla, AP-7, N-340, tall, protestaACN

Imatge del tall a l'Ampolla.

Més de 300 persones tallen l'N-340 i l'AP-7 a l'Ampolla@IvaNavarro1977

Manifestants envaint la T-11 a Reus.

Tornen a tallar la T-11 a Reus en motiu de la vaga general del 18-OEndavant Baix Camp

tracking