Diari Més

Cultura

Exhaurides les entrades per a les visites nocturnes al Cementiri General de Reus

S'han posat a la venda aquest dijous i s'han esgotat en pocs minuts

La visita teatralitzada anirà a càrrec per

Tornen les visites nocturnes al cementiri de ReusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ha exhaurit les entrades pel cicle de visites nocturnes al Cementiri General de Reus, que enguany arriba a la 11a edició. Les entrades, gratuïtes, es posaven a la venda aquest dijous a les 9h amb 450 places disponibles i s’han exhaurit en pocs minut.

Per segon any consecutiu, la reserva de les entrades s'havia de fer de manera telemàtica, a través del web de l'empresa municipal. En el moment de realitzar el tràmit només es podien reservar fins a quatre invitacions per persona.

Arran de la bona acollida que aquesta activitat ha rebut per part dels participants en edicions anteriors, enguany es van incrementar el nombre de sessions diàries fins a les tres actuals. Les dates fixades per aquest edició són els dies 22, 23 i 24 d’octubre i els horaris a les 19.30h, a les 20.45 h i a les 22h.

El cicle de visites nocturnes al Cementiri General de Reus es porta a terme coincidint amb la proximitat de la celebració de Tots Sants i té com a objectiu principal donar a conèixer el patrimoni cultural de l'equipament funerari municipal. La companyia de Teatre La Gata Borda és l’encarregada de guiar temàticament el recorregut pel cementiri reusenc.

tracking