Diari Més

Reconeixement

Reus, entre les quatre ciutats catalanes premiades per tenir «zero morts» en accidents

El guardó el rebrà demà dins el primer Congrés Nacional de Mobilitat que se celebra fins dijous a IFEMA

Imatge d'un agent de la Guàrdia Urbana de la Unitat de Seguretat Viària.

agent, Guàrdia Urbana, Reus, Unitat de Seguretat ViàriaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus és una de les quatre ciutats catalanes de més de cent mil habitants rebran demà el premi Visió Zero Municipal per haver tingut «zero morts» en accidents de trànsit durant 2018 a les seves vies urbanes.

Es tracta de Lleida (Segrià), Mataró (Maresme), Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) i Reus (Baix Camp), que rebran el premi amb deu ciutats espanyoles més.

Aquestes ciutats seran guardonades dins el primer Congrés Nacional de Mobilitat que se celebra fins dijous a IFEMA, a Madrid, en coincidència amb el Saló Internacional de la Mobilitat Segura i Sostenible Tràfic 2019.

Al costat de les quatre ciutats catalanes, seran premiades les madrilenyes d'Alcalá de Henares, Parla, Torrejón de Ardoz i Alcobendas, a més d'Elx (Alacant), Jerez de la Frontera (Cadis) i la capital gaditana, Burgos, Logronyo i Telde (Las Palmas).

Representants de la Direcció General de Trànsit, del Fòrum de la Mobilitat Intel·ligent i de l'Associació d'Enginyers de Trànsit i Tècnics de Mobilitat lliuraran els guardons.

tracking