Diari Més

Veïnal

Veïns de Mas Pellicer denuncien l'acumulació de runa i brutícia als solars propers al barri

Hi ha dues zones en les quals molts camioners «a plena llum del dia» descarreguen brutícia i deixalla

Imatge de la brutícia acumulada en un solar de Mas Pellicer.

Els veïns de Mas Pellicer denuncien l'acumulació de runa i brutícia als solars propers al barriEduardo Navas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de l'Associació de Veïns de Mas Pellicer de Reus,EduardoNavas, ha denunciat a Diari Més la brutícia acumulada als solars propers al barri. Concretament, asseguraNavas, hi ha dues zones en les quals molts camioners «a plena llum del dia» descarreguen brutícia i deixalla, un d'ells és un descampat molt proper als habitatges del barri, l'altre és a un canyar que hi ha al polígon proper al barri, «hi ha un camí obert al qual els camioners accedeixen diàriament».

Navasexplica que ningú fa res per aturar la mala praxi d'aquests camioners, també assegura que «l'Ajuntament no retira la brutícia, es va acumulant, ja fa temps que va això». «Un veí del barri va contactar amb el conseller de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus però encara no ha obtingut resposta», explicaNavas.

Navasconsidera que l'Ajuntament hauria d'intervenir a la zona, ja que, per exemple, fa dues setmanes que es va posar en contacte amb el conseller d'Esports per tal de mostrar-li que «la tanca de la pista esportiva de Mas Pellicer havia caigut, i la pista necessita una capa de pintura, estic a l'espera que em diguin alguna cosa».

Per altra banda, el conseller d'Habitatge li va assegurar que arreglarien l'enllumenat públic del barri pròximament, una actuació que el president de l'associació de veïns espera que arribi com més aviat millor.

Imatge de la brutícia acumulada en un solar de Mas Pellicer.

Els veïns de Mas Pellicer denuncien l'acumulació de runa i brutícia als solars propers al barriEduardo Navas

tracking