Diari Més

Transport

Els passatgers de Thomas Cook que volaven demà des de Reus ja tenen un vol per marxar

La fallida de la companyia ha obligat a reprogramar els viatges a Manchester, Glasgow i Belfast a través d'altres companyies

Imatge d'arxiu de l'Aeroport de Reus.

Aeroport de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els passatgers del turoperador Thomas Cook que havien de volar de forma immediata des de l'aeroport de Reus ja tenen vols per marxar, segons ha informat el Departament d'Economia i Empresa. La declaració d'insolvència de la companyia britànica ha obligat a reprogramar els vols que havien de sortir demà des de Reus cap a Manchester, Glasgow i Belfast. El consolat britànic també treballa per trobar companyies per operar els trajectes que havia d'operar Thomas Cook el dia 26 des de Reus i el dia 27 des de Girona-Costa Brava. Thomas Cook és el tercer operador turístic del mercat britànic que opera a Catalunya i l'anunci de la seva fallida ha afectats a 5.000 persones que han vingut a passar les seves vacances a la costa catalana.

Un cop sabuda la notícia del tancament de l'empresa, el Govern s'han activat les oficines de turisme als aeroports per oferir informació als turistes i el consolat britànic ha desplaçat equips als aeroports de Girona i Reus.

tracking