Diari Més

Societat

Els comerços de Reus organitzen activitats pel Dia Mundial de l'Alzheimer

Els diners que es recaptin es destinaran a la lluita contra aquesta malaltia

Representants de les entitats col·laboradores.

Els comerços de Reus organitzen activitats pel Dia Mundial de l'AlzheimerCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les entitats comercials El Tomb de Reus, El Pallol, La Unió de Botiguers, l’Eix Comercial Prim Sunyer i els Mercats de Reus han preparat tot un seguit d’activitats per aquest dissabte 21 de setembre, Dia Mundial de l’Alzheimer.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és recaptar tants diners com sigui possible, col·laborant amb l’Associació d’Alzheimer de Reus, per destinar-los a la lluita contra aquesta malaltia. És per això que, des d’ahir, els comerços adherits a aquestes entitats ja tenen un vinil als seus aparadors amb el logotip de l’Associació d’Alzheimer per tal de fer visible la campanya.

Les activitats tindran lloc el dia 21 a la plaça Evarist Fàbregas durant tot el dia. Des de les 11 h. i fins a les 13.30 h. hi haurà atraccions infantils, inflables, circuits amb bici i llits elàstics. Per poder gaudir-los caldrà comprar un tiquet al preu d’1,5 euros. A les 12 h hi haurà la presentació institucional a càrrec de la presidenta de l’associació, Cori Sánchez, l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i les associacions de comerciants. En finalitzar, els Xiquets de Reus oferiran una petita actuació castellera. Aquells que vulguin també podran dinar a la plaça amb el Concurs de Paelles i Arrossos que organitza el Casal Despertaferro. Els plats tenen un preu de 15 euros o 12 en cas de venda anticipada.

Finalment, a la tarda hi haurà les actuacions gratuïtes de Souldance, Ariel Santamaria, Joan Masdeu i la batucada Reusamba 2.0. També es podrà berenar coca i xocolata gratuïtament.

tracking