Diari Més

Comerç

Culmina la construcció del nou sistema d'accés del Mercat del Camp

Les feines per modernitzar i dignificar l’entrada al centre d’abastiment estan pràcticament enllestides

S'ha instal·lat una marquesina de grans dimensions.

Culmina la construcció del nou sistema d'accés del Mercat del Camp de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mercat del Camp ha canviat la seva imatge amb les obres que van començar a principis del passat mes d’abril i que han deixat una entrada totalment nova amb una marquesina de 33 metres d’amplada i 4 d’alçada «per dignificar i modernitzar» l’accés a aquest centre d’abastiment i distribució a gran escala de productes alimentaris del Camp de Tarragona.

El termini d’execució de les obres era de quatre mesos i ara, a falta de petits detalls en la zona d’entrada, les obres ja estarien finalitzades. Les tasques es van adjudicar a dues empreses: d’una banda l’obra civil a l’empresa Construcciones Asensio SL (Coasa) per 294.825,12 euros més IVA; i de l’altra, les instal·lacions electròniques a l’empresa Construccions Jaén Vallés SL per un import de 34.698,77 euros més IVA.

Un altre dels canvis més visibles d’aquest rentat de cara ha estat la instal·lació d’un cartell indicatiu, elaborat en metacrilat i retroil·luminat amb led, on es pot llegir Mercat del Camp. El projecte té també la finalitat de protegir tota la maquinària necessària per al control d’accessos i redimensionar la caseta de seguretat.

La intervenció preveia «dignificar l’accés al recinte que ocupa el Mercat del Camp, que es troba força deteriorat». L’Ajuntament de Reus, a través de Reus Mobilitat i Serveis, va assumir la gestió de les instal·lacions a tocar de la T-11 l’any 2005, i és per això que l’empresa municipal va tirar endavant la inversió, repartida en dos lots. Els treballs incloïen l’enderroc del mur de tancament i guixeta d’entrada per al control i accés, la demolició de pavimentació, l’ampliació i execució de noves pavimentacions, serveis interiors, enllumenat exterior i urbanització de l’entorn, entre altres.

Més senyalització

A més, el projecte per al Mercat del Camp contemplava feines de pavimentació a l’accés on ja hi ha un asfaltat nou i noves senyalitzacions verticals en tot el recinte. Unes mesures per millorar la regulació viària a l’interior del complex, amb un circuit destinat a mercaderies i un altre de reservat per als clients del Mercat del Camp. Segons concreta el plec de les obres, «s’han executat dues noves naus dins el recinte del Nou Mercat del Camp amb una ampliació de la superfície comercial» i «s’ha arranjat part de la urbanització amb l’increment dels serveis existents».

tracking